lördag 26 april 2008

Mysig dag i Stockholm

Idag åkte jag och älsklingen in till stora staden för att shoppa och uträtta lite bröllopsärenden och sen möta upp Lotta och Jonas för en god middag på fyr man hand. Så efter att ha jagat runt på stan och köpt skor för sammanlagt 1600kr, fixat med min vigselring och letat papper till festprogrammen som en dåre mötte vi upp Lindberg och Melander på NK och gick sen vidare till Gallerian där vi fönstershoppade lite.
När vi sen skulle bege oss mot Friday's i Kungsan hade det börjat regna - och vem hade paraply med sig en så skön dag? Inte vi i alla fall, så det blev till att springa. Väl inne på restaurangen visade det sig att det var 2 timmars väntetid om man ville ha ett bord, fat chance! Klockan var trots allt 16.00 och vi var HUNGRIGA. Nej, vi drog vidare till Friday's vid Stureplan istället (via en dyyyr butik där Lotta panikköpte ett paraply för närmare 300kr ;-)), där behövde vi bara vänta i 5 minuter på ett bord - alldeles lagom för att hinna beställa en varsin drink :-)
Massor med mat och snack senare var klockan helt plötsligt 21 och vi hade alltså suttit där i 5 timmar utan att märka nånting i princip. Så går det när man har trevligt och trevligt har vi alltid med Lindberg och Melander :-)
Hur som haver så kändes det då som att det var dags att börja ta sig hemåt, så vi bröt upp - även om det var lika svårt som vanligt - och tog pendeltåget hem.

Mmm, härlig dag!

Inga kommentarer: